Rendelés: Hétfő, Szerda - 15:45 - 19:15
+36 30 958 2421

Dr. Tornai Péter

Dr. Tornai Péter bemutatkozás

Szülész-Nőgyógyász klinikai főorvos

Üdvözlöm a Mamadoki Nőgyógyászati Rendelő honlapján!

Dr. Tornai Péter vagyok a Debreceni Egyetem Kenézy Campusának szülész-nőgyógyász klinikai főorvosa. 1987-ben szereztem orvosi diplomámat, majd 1991-ben tettem szülész-nőgyógyász szakvizsgát. Jómagam is 4 gyermek, 2 fiú és 2 lány édesapja vagyok. Hálás büszkeséget érzek azért, hogy pályám során több mint 3000 gyermeket segíthettem a világra, és több tízezer hölgy nőgyógyászati problémáját orvosolhattam.

A kórházi rendelések alkalmával azonban sajnos nem mindig jut kellő idő egy-egy betegre. 2002-ben éppen ezért nyitottam meg a Mamadoki Nőgyógyászati Rendelőt Debrecen belvárosában, mert szerettem volna egy olyan nyugodt helyet biztosítani a hölgyek számára, ahová hosszas várakozás helyett időpontra jöhetnek, ahol minden kérdésüket feltehetik, és ahol minden szükséges vizsgálatot elvégeztethetnek.

Egy helyet, ahol nem az állami intézetekből túlságosan jól ismert, sokszor személytelen, futószalagszerű ellátás zajlik, hanem ahol személyes orvos-beteg kapcsolat kialakítására alkalmas, kellemes környezetben, rohanás nélkül kereshetünk megoldást az Ön problémáira.

Rendelőm 2020 októberében régi helyéről, a Bethlen utca 6-8/E szám alá (Mediterrán ház) költözött, ahol az igényesen kialakított új helyszín minderre még teljesebb lehetőséget teremt. Itt minden páciensemre van elegendő időm, és erre mindig nagy hangsúlyt is fektetek.

Szükség esetén a rendelési időt is kibővítem Önnek.

Miben segíthetek? Foglaljon rendelési időpontot online, ingyen.

A kiválasztott időpont elfogadásáról e-mailben vagy telefonon kap értesítést. Előre is köszönöm, hogy megtisztel a bizalmával. Amennyiben csak receptre van szüksége, kérem keressen telefonon (+36 30 958 2421), és megbeszéljük, hogy mikor tudom fogadni.

IDŐPONTOT FOGLALOK