Rendelés: Hétfő, Szerda - 15:45 - 19:15
+36 30 958 2421

Változókori panaszok

Sajnos vannak, akik a havi ciklusok elmaradása után elhanyagolják a nőgyógyászati vizsgálatokat, mert úgy gondolják, hogy ekkor már nincs szükség rájuk, de ők tévednek. Ráadásul a hormonális aktivitás csökkenése a változókorban számos kellemetlen panasszal járhat. Sajnos az előrehaladottabb életkorban a daganatos betegségek is egyre gyakrabban jelentkezhetnek.
Ám jó hírem van! A változókori hormonális tünetek fitoösztrogénekkel, illetve helyi, vagy szájon át bevehető hormonpótló készítményekkel kezelhetőek. Rendszeres szűrővizsgálatokkal pedig a daganatok nagy része is időben felismerhető, és így kezelhető.

Ha az alábbi panaszokat észleli, azonnal forduljon nőgyógyászhoz:

  • vérzészavarok
  • hőhullámok
  • csontritkulás
  • hangulatingadozás
  • álmatlanság

Amennyiben felkeres, számíthat rá, hogy panaszai professzionális módon lesznek kivizsgálva. Szükség esetén megkeresem az ön számára ideális gyógymódot, és elvégzem a megfelelő kezeléseket. Emellett rendelőmben a nőgyógyászati daganatos betegségek szűrővizsgálatára is van lehetőség. Forduljon hozzám bizalommal!

változókori panaszok - Mamadoki Nőgyógyászati Magánrendelő Debrecen

Miben segíthetek? Foglaljon rendelési időpontot online, ingyen.

A kiválasztott időpont elfogadásáról e-mailben vagy telefonon kap értesítést. Előre is köszönöm, hogy megtisztel a bizalmával. Amennyiben csak receptre van szüksége, kérem keressen telefonon (+36 30 958 2421), és megbeszéljük, hogy mikor tudom fogadni.

IDŐPONTOT FOGLALOK