Rendelés: Hétfő, Szerda - 15:50 - 19:20
+36 30 958 2421

Terhesgondozás

Büszke vagyok rá, hogy fiatal orvosként bevezethettem a Kenézy Gyula Kórházban az apás szülést. Mindig is úgy gondoltam, hogy ahol egy gyermek születik, ott egy család születik, éppen ezért ott a helye az apának is. A kötelező fizikai vizsgálatok mellett fontosnak tartom a szülési félelmek teljes eloszlatását, és az édesanya lelki felkészítését.

Ismerje meg a terhesgondozási programomat!

A terhesgondozás során segítek egy olyan légkör kialakításában, amely során az anya és magzata között szoros lelki kapcsolat alakul ki. Meggyőződésem, hogy olyan környezetet kell biztosítani, amely nemcsak testileg, de lelkileg is optimális a gyermek érkezéséhez. Ezért a szülésvezetés során is fontosnak tartom az újszülött és az anya számára is nélkülözhetetlen kellemes légkör kialakítását. Ennek körülményei az egész család számára meghatározóak.
Mivel mind az anya, mind az újszülött érzékeny a körülötte lévő feszültségre, úgy gondolom a vakító fények tompításával, békés, csendes beszédstílussal, és a családias hangulat kialakításával erősíthetjük a pozitív érzelmeket. Hiszem, hogy ezek befolyással bírnak a gyermek és a család későbbi életére.

Az optimális szülés másik feltétele, hogy a gyermek és a szülők közötti kapcsolatépítés már a magzati életkorban elkezdődjön. Ehhez pedig az egyik legfontosabb a szülési félelmek teljes eloszlatása a kilenc hónap folyamán. Ezért gondolom, hogy az édesanya lelki felkészítése kiemelt szerepet kell kapjon a kötelező fizikai vizsgálatok mellett. Erről szól a terhesgondozási programom.

Miben segíthetek? Foglaljon rendelési időpontot online, ingyen.

A kiválasztott időpont elfogadásáról e-mailben vagy telefonon kap értesítést. Előre is köszönöm, hogy megtisztel a bizalmával. Amennyiben csak receptre van szüksége, kérem keressen telefonon (+36 30 958 2421), és megbeszéljük, hogy mikor tudom fogadni.

Időpontot foglalok a nőgyógyászomhoz