Rendelés: Hétfő, Szerda - 15:50 - 19:20
+36 30 958 2421

doc3

DR. TORNAI PÉTER

Szülész-Nőgyógyász adjunktus

Azért nyitottam a debreceni rendelőintézetemet 2002-ben, mert szerettem volna egy olyan nyugodt helyet biztosítani a hölgyek számára, ahová időpontra jöhetnek, ahol minden kérdésüket feltehetik, és ahol minden szükséges vizsgálatot elvégeztethetnek. Ez nem futószalag, nincs rohanás. Minden páciensemre van elegendő időm.

Ismerem a másik oldalt is, hiszen 1987 óta vagyok a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet orvosa. Hálás vagyok azért, hogy több mint 3000 gyereket segítettem a világra, és több tízezer hölgy nőgyógyászati problémáját orvosolhattam, de sajnos ezen a rendelésen nem mindig jut kellő idő egy betegre.
Mivel a Jóisten négy gyermekkel, két fiúval és két lánnyal ajándékozott meg egy dolog biztosan távol áll tőlem, az pedig az abortusz vállalása. Kérem, ezzel kapcsolatban más orvost keressen meg.
Ha megtisztel engem a bizalmával, magánrendelésemen biztosan nem hall egy seregnyi orvosi latin kifejezést, érthetően, beszélek Önnel a problémájáról, és a lehetséges megoldásokról. Szükség esetén kórházi fekvőbeteg hátteret biztosítok.
Megértem önt, ha van némi rossz érzése a túlzsúfolt nőgyógyászatokkal szemben. Ígérem, hogy magánrendelésem során kellemes, nyugodt környezetben, őszintén és teljeskörűen tájékoztatom önt, és nem nézegetem az órám. Szükség esetén a negyedórás rendelési időt is kibővítem az ön számára.
A célom az, hogy mosolyogva hagyja el a rendelőmet.

Felejtse el a hosszas, idegtépő várakozást, a szorongást és a rohanást.

Miben segíthetek? Foglaljon rendelési időpontot online, ingyen.

A kiválasztott időpont elfogadásáról e-mailben vagy telefonon kap értesítést. Előre is köszönöm, hogy megtisztel a bizalmával. Amennyiben csak receptre van szüksége, kérem keressen telefonon (+36 30 958 2421), és megbeszéljük, hogy mikor tudom fogadni.

Időpontot foglalok a nőgyógyászomhoz