Rendelés: Hétfő, Szerda - 15:45 - 19:15
+36 30 958 2421

Dr. Tornai Péter

DR. TORNAI PÉTER

Szülész-Nőgyógyász adjunktus


Üdvözlöm a Mamadoki Nőgyógyászati Rendelő honlapján!


Dr. Tornai Péter vagyok a Debreceni Egyetem Kenézy Campusának szülész-nőgyógyász adjunktusa. 1987-ben szereztem orvosi diplomámat, majd 1991-ben tettem szülész-nőgyógyász szakvizsgát. Jómagam is 4 gyermek, 2 fiú és 2 lány édesapja vagyok. Hálás büszkeséget érzek azért, hogy pályám során több mint 3000 gyermeket segíthettem a világra, és több tízezer hölgy nőgyógyászati problémáját orvosolhattam. A kórházi rendelések alkalmával azonban sajnos nem mindig jut kellő idő egy-egy betegre. 2002-ben éppen ezért nyitottam meg a Mamadoki Nőgyógyászati Rendelőt Debrecen belvárosában, mert szerettem volna egy olyan nyugodt helyet biztosítani a hölgyek számára, ahová hosszas várakozás helyett időpontra jöhetnek, ahol minden kérdésüket feltehetik, és ahol minden szükséges vizsgálatot elvégeztethetnek. Egy helyet, ahol nem az állami intézetekből túlságosan jól ismert, sokszor személytelen, futószalagszerű ellátás zajlik, hanem ahol személyes orvos-beteg kapcsolat kialakítására alkalmas, kellemes környezetben, rohanás nélkül kereshetünk megoldást az Ön problémáira. Rendelőm 2020 októberében régi helyéről, a Bethlen utca 6-8/E szám alá (Mediterrán ház) költözött, ahol az igényesen kialakított új helyszín minderre még teljesebb lehetőséget teremt. Itt minden páciensemre van elegendő időm, és erre mindig nagy hangsúlyt is fektetek. Szükség esetén a rendelési időt is kibővítem Önnek.


Az egészség mindenki számára kiemelten fontos, és mindannyian magas színvonalú ellátást szeretnénk – és érdemlünk. Ugyanakkor, a hazai jövedelmi szintek fényében, tisztában vagyok vele, hogy sok ember számára a magán praxisok szolgáltatásainak igénybevétele jelentős anyagi megterhelést jelenthet. Ezért a Mamadoki Rendelő szolgáltatásainak díjai úgy kerültek meghatározásra, hogy azok az átlagkeresettel rendelkező páciensek számára is elérhetőek legyenek.


Ha megtisztel engem a bizalmával, magánrendelésemen biztosan nem hall egy seregnyi orvosi latin kifejezést, érthetően beszélgetek Önnel a problémájáról, és a lehetséges megoldásokról. Igényesen kialakított rendelőmben, a legmodernebb felszereltség áll rendelkezésre, de szükség esetén kórházi fekvőbeteg háttér is biztosított, hogy Ön az elérhető legjobb ellátást kapja, bármilyen problémával is forduljon hozzám. Magánrendelőmben a szülészet-nőgyógyászat teljes területét érintő diagnosztikus vizsgálatokon kívül kisebb beavatkozások elvégzésére is van lehetőség. A vizsgálatokat maximálisan odafigyelve Önre, tapintatosan és körültekintően végzem. Az eredményekről és a panaszai hátterében rejtőző problémákról teljeskörű felvilágosítást nyújtok, mely után őszintén megvitatom Önnel a lehetséges gyógymódok előnyeit és hátrányait. Így közösen keressük meg a gyógyuláshoz vezető leggyorsabb, és ugyanakkor az Ön számára is legmegfelelőbb utat. A célom az, hogy elégedetten hagyja el a rendelőmet.
Személyes nézeteim miatt, abortusz elvégzését nem vállalom, kérem, ezzel kapcsolatban más orvost keressen meg! Minden mással azonban forduljon hozzám bizalommal!


Rendelőm, Debrecenben a Bethlen u. 6-8/E szám alatt helyezkedik el a Rövidárú bolt mellett (közvetlen bejárat az utcáról). Autóval, tömegközlekedéssel és gyalog is könnyen megközelíthető. Parkolásra a Bethlen utcai parkoló udvarban, a Mediterrán ház alatti mélygarázsban, illetve a környező kis utcákban (Csók utca, Csokonai utca, Garai utca) van lehetőség. A közelben található buszmegállók: 10, 10Y, 11, 13, 14, 15, 15Y, 22, 24, 33, 43, illetve a 2-es villamos is a pár perc sétára halad el.


Szeretettel várom rendelésemen!

 

Miben segíthetek? Foglaljon rendelési időpontot online, ingyen.

A kiválasztott időpont elfogadásáról e-mailben vagy telefonon kap értesítést. Előre is köszönöm, hogy megtisztel a bizalmával. Amennyiben csak receptre van szüksége, kérem keressen telefonon (+36 30 958 2421), és megbeszéljük, hogy mikor tudom fogadni.

IDŐPONTOT FOGLALOK